مقالات لپ تاپ گیمینگ, مجله لپ تاپ DG۶۳, مقالات و اخبار لپ تاپ

معرفی صنعت پر سود گیمینگ + آمار ها

معرفی صنعت پر سود گیمینگ + آمار ها

بازی‌های ویدیویی دهه‌ها است که وجود دارند و کودکان و بزرگ‌سالان را سرگرم می‌کنند. اما بازی‌های رایانه‌ای از زمان عرضه اولین نسخه‌های نینتندو و آتاری به طور قابل توجهی تکامل یافته‌اند. روزهای گرافیک پیکسلی حالا خاطره‌ای دور هستند و بازی‌های ویدیویی، بیشتر از همیشه واقعی می‌شوند.

همان‌طور که فناوری همچنان در حال پیشرفت است، صنعت پر سود گیمینگ نیز پیشرفت می‌کند. در ادامه به شرح این صنعت و آمار هایی از آن می‌پردازیم. لطفا تا انتها با دیجی 63 همراه باشید.

معرفی صنعت گیمینگ

امروزه پیچیدگی و هزینه ساخت بازی‌های ویدیویی بسیار افزایش پیدا کرده است. زمانی غیرممکن بود باور کنیم که میلیون‌ها دلار برای ساخت یک بازی رایانه‌ای خرج می‌شود. اما ساخت بازی‌های امروزی، ممکن است ده‌ها و حتی صدها میلیون دلار هزینه در پی داشته باشد.

Optimized Illustration ITC 1

این امر نشان از صنعت پر سود گیمینگ دارد و آن را از منظر هزینه‌های تولید و بازاریابی، به قلمرو فیلم‌های هالیوودی سوق داده است.

در حال حاضر، صنعت بازی‌های ویدیویی بسیار بزرگ است. در واقع، بزرگ‌تر از مجموع صنایع فیلم و موسیقی است و هنوز هم به رشد خود ادامه می‌دهد. چراکه بیش از دو میلیارد یعنی 26 درصد از جمعیت جهان، گیمر هستند.

در سال 2020، صنعت بازی 155 میلیارد دلار درآمد ایجاد کرد. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند این بخش تا سال 2025 بیش از 260 میلیارد دلار درآمد داشته باشد.

حجم جهانی بازار صنعت بازی های ویدیویی از سال 2020 تا 2025 - آمار برگرفته از وبسایت statista.com

حجم جهانی بازار صنعت بازی های ویدیویی از سال 2020 تا 2025 – آمار برگرفته از وبسایت statista.com

جای تعجب نیست که شرکت‌ها نیز یک تکه از این کیک را بخواهند. به این ترتیب، شرکت‌های بزرگ فناوری به دنبال مشارکت در این جریان درآمد هستند. غول‌های فناوری مانند گوگل (Google)، متا (META) یا همان فیس‌بوک سابق و اپل (APPLE) همگی برای ورود به صنعت پر سود گیمینگ برنامه‌ریزی کرده‌اند.

گیمر کیست؟

بدون تردید، هر فردی که بازی‌های ویدیویی انجام می‌دهد، خود را یک گیمر می‌داند و نظری درباره تعریف آن‌ دارد. برخی افراد، گیمر را کسی می‌دانند که دوست دارد بخشی از وقت خود را به طور منظم به بازی کردن اختصاص دهد.

وب‌سایت Dictionary.com به‌سادگی بیان می‌کند:

«گیمر کسی است که بازی‌های رایانه‌ای یا ویدیویی را انجام می‌دهد»

اما آیا این تعاریف دقیق هستند؟

گیمر به شخصی گفته می‌شود که بازی‌های ویدیویی آفلاین و آنلاین را به صورت معمولی یا حرفه‌ای انجام می‌دهد. برخی از گیمرها عناوین مختلفی را بازی می‌کنند، در حالی که برخی دیگر روی یک بازی یا ژانر خاص متمرکز می‌شوند.

گیمرها می‌توانند روی پلتفرم‌های زیادی ازجمله رایانه‌های شخصی (PC)، کنسول‌های بازی (ایکس باکس و پلی‌استیشن) یا دستگاه‌های قابل‌حمل، مانند لپ تاپ گیمینگ، تبلت و گوشی‌های هوشمند بازی کنند.

گیمر حرفه ای یا پرو پلیر کیست؟

یک گیمر حرفه‌ای هم کسی است که به عنوان یک ورزشکار الکترونیکی در رقابت‌های مختلف رقابت می‌کند. برخی از گیمرها از طریق بازی‌های رایانه‌ای امرارمعاش می‌کنند و در صنعت پر سود گیمینگ شراکت دارند.

طبق تعریف وبسایت geeknews.fr، یک گیمر حرفه ای گیمری است که بازی های ویدیویی انجام می دهد. او معمولا در مسابقات ملی و بین المللی با هدف کسب جام برای تیمش شرکت می کند. مسابقات معمولاً از طریق اینترنت یا LAN انجام می شود. یک گیمر حرفه ای می تواند در یک تیم تکامل یابد یا سفیر یک برند باشد.

تصویری از یک پرو پلیر و استریمر

تصویری از یک پرو پلیر و استریمر

استریم و استریمر

شخصی که خود را در زمان واقعی (که به آن استریم می‌گویند) در حین بازی‌های ویدیویی پخش می‌کند، به عنوان استریمر شناخته می‌شود. آن‌ها کسانی هستند که بازی کردن خود را به صورت زنده برای دیگران پخش می‌کنند. در حال حاضر، استریمرها می‌توانند این کار را از طریق پلتفرم‌های آنلاین مانند Twitch و YouTube انجام دهند.

بسیاری از استریمرها سعی دارند بازی کردن خود را به یک حرفه درآمدزا تبدیل کنند و وقت خود را به امید دریافت دستمزد، صرف آن می‌کنند. درآمدزایی استریمرها از طریق کمک‌های مالی بینندگان آن‌ها، هزینه اشتراک، جذب حامیان مالی و تبلیغات انجام می‌شود.

تصویری از یکی از معروف ترین استریمر های بازی فورتنایت به نام نینجا

تصویری از یکی از معروف ترین استریمر های بازی فورتنایت به نام نینجا

امروزه استریم بازی‌های ویدیویی محبوبیت زیادی دارد. بنابراین درآمدزایی به عنوان استریمر می‌تواند بسیار دشوار باشد، زیرا بازاری کاملا رقابتی است. اما این بخش در حال حاضر به عنوان یکی از بازوهای اصلی صنعت پر سود گیمینگ شناخته می‌شود. در دنیا، استریمرهایی وجود دارند که درآمدهای میلیون دلاری به دست می‌آورند.

شرکت‌های بزرگ در صنعت پر سود گیمینگ

گفتیم که شرکت‌های غیرتخصصی در بخش بازی‌سازی مانند متا، اپل و گوگل در حال ورود به صنعت گیمینگ هستند. مایکروسافت قبلا از طریق کنسول محبوب Xbox خود در صنعت بازی حضور داشته است. این شرکت در سال 2019 Project xCloud را معرفی کرد؛ یک سرویس پخش بازی‌های ویدیویی که به کاربران اجازه می‌دهد بازی‌های ایکس باکس را روی رایانه‌های شخصی یا دستگاه‌های دیگر استریم کنند.

متا در سال 2016 شروع به توسعه یک پلتفرم بازی با نام Unity Technologies کرد. این پلتفرم یک چارچوب توسعه و ساخت بازی‌های ویدیویی را برای کاربران عادی ایجاد می‌کند. گوگل نیز برنامه خود را با نام Stadia راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد بازی‌های ویدئویی را با کیفیت بسیار بالا استریم کنند. این برنامه از طریق مرورگر گوگل، گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و رایانه‌ها در دسترس است.

Game and PlayGame

همه این شرکت‌ها به بازیکنان اجازه می‌دهند بازی‌های ویدیویی را بدون نیاز به رایانه یا کنسول بازی استریم کنند. با ادامه این روند، خرید بازی‌های ویدئویی فیزیکی به شکل کارتریج یا دیسک به طور فزاینده‌ای نادر خواهد شد. این خدمات در آینده برای شرکت‌های معروف بازی‌سازی مانند یوبی‌سافت و الکترونیک آرتز بسیار مفید خواهند بود. زیرا هزینه‌های تولید، حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی را در صنعت پر سود گیمینگ از بین می‌برند.

آینده صنعت پر سود گیمینگ

یکی دیگر از روندها در صنعت بازی‌های ویدیویی، گسترش بازار و آمار جمعیتی کاربران آن است. امروزه مردم هم در اوایل زندگی و هم در اواسط و اواخر آن، بازی ویدیویی انجام می‌دهند. همچنین ترکیب جنسیتی گیمرها نیز تقریبا به هم نزدیک می‌شود و دختران نیز وارد این عرصه شده‌اند.

یکی از  لپ تاپ های خوب برای بازی کردن ایسوس fx507  است.

در حال حاضر، گیمرهای حرفه‌ای و استریمرهای سطح بالا روز به روز مشهورتر می‌شوند. بازی‌های ویدیویی در مقیاس انبوه به‌قدری محبوب شده‌اند که استریمرها صدها، هزاران و میلیون‌ها دلار درآمد کسب می‌کنند. این امر به یکی دیگر از بخش‌های درآمدزایی صنعت پر سود گیمینگ تبدیل شده است.

همچنین دنیا هرروز نوستالژیک‌تر می‌شود و ما شاهد بازسازی و ریمستر فیلم‌ها و نمایش‌های محبوب دهه‌های گذشته هستیم. همین اتفاق برای بازی‌های ویدیویی نیز رخ می‌دهد. امروزه بازی‌های قدیمی طرفداران زیادی دارند و بسیار محبوب شده‌اند. این امر نه‌تنها در بین گیمرهای قدیمی‌تر، بلکه در میان نسل جدید گیمرها نیز دیده می‌شود. بنابراین به نظر می‌رسد حجم بازار گیمینگ نه‌تنها کاهش پیدا نکند، بلکه در سال‌های آینده با رشد روزافزونی هم روبه‌رو شود.

جمع‌بندی

بزرگ‌ترین کشورهای صنعت بازی‌سازی کدمند؟

چین و ایالات‌متحده سال‌ها است که برای کسب مقام اول بزرگ‌ترین بازار گیمینگ جهانی مبارزه می‌کنند. اکثر کمپانی های بازی سازی بزرگ دنیا و همچنین برترین پلتفرم های بازی دنیا نیز در همین دو کشور توسعه داده می‌شوند.

صنعت بازی در حال حاضر چقدر بزرگ است؟

اندازه و حجم بازار جهانی بازی‌های ویدیویی در سال 2021 حدود 195.65 میلیارد دلار تخمین زده شد و در سال 2022 به 220.79 میلیارد دلار رسید.

بهترین مشاغل در صنعت پر سود گیمینگ کدمند؟

از هفت نقش شغلی پردرآمد در صنعت گیمینگ می‌توان به طراحان بازی، طراحان موقعیت‌ها و شخصیت‌ها، تست کننده‌های تضمین کیفیت، توسعه‌دهندگان، برنامه‌نویسان، هنرمندان (صداپیشگان و بازیگران کاراکترها) و انیماتورها اشاره کرد.

صنعت بازی‌های ویدیویی همیشه در حال نوآوری و رشد بوده است. فناوری جدید، کنترل‌های جدید و تجربیات جدید در صنعت بازی‌سازی بسیار سریع رخ می‌دهند. شاید جالب‌ترین تغییر در صنعت بازی‌های ویدیویی، افزایش و تنوع جمعیت گیمرها باشد.

با افزایش تعداد و تنوع جمعیت گیمرها، تقاضا برای تنوع و تکثر بازی‌ها نیز فراگیرتر می‌شود. بنابراین آینده صنعت پر سود گیمینگ روشن‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

به این پست امتیاز دهید:

مشاوره رایگان به شرط خرید!

مشاوره رایگان تلفنی فقط قبل از خرید از دیجی 63.

ما افتخار آن را داریم که در بلاگ دیجی 63 طی سال های 1400 تا 1402 یکی از کامل ترین بلاگ های حوزه لپ تاپ را با موضوعاتی همانند بررسی لپ تاپ، راهنمای خرید، بهترین ها و…  پوشش دادیم. اما متاسفانه ممکن است بسیاری از مقالات دیر به دیر آپدیت شوند.

ما به شدت علاقه مند هستیم تا بتوانیم به بهترین شکل به شما راهنمایی ممکن را قبل از خرید ارائه بدهیم، بنابراین می‌توانید با ما در  شبکه های اجتماعی یا تماس مستقیم در ارتباط باشید. سعی داریم پاسخگوی زیر 48 ساعت سوالات شما در بخش کامنت ها نیز باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای استفاده از سرویس Turnstile CloudFlare توافق حریم خصوصی و شرایط استفاده ضروری است.

من با این قوانین موافقم.