مقالات لپ تاپ گیمینگ, پرسش و پاسخ لپ تاپ, مجله لپ تاپ DG۶۳

لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول بازی؟ لپ تاپ Vs کنسول بازی!

لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ مقایسه لپ تاپ گیمینگ با کنسول های بازی

وقتی تصمیم به خرید یک دستگاه شخصی برای انجام بازی‌های ویدیویی بگیرید، با سؤالات و انتخاب‌های متعددی روبه‌رو خواهید شد. قبل از عملی کردن تصمیم خود باید به این سوال‌ها پاسخ دهید: آیا باید لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ لپ تاپ گیمینگ یا PS5؟ لپ تاپ گیمینگ یا PS4؟ لپ تاپ های گیمینگ بهترند یا ایکس باکس؟ این‌ دو چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟ کدام‌یک عملکرد بهتری خواهد داشت؟ کدام‌یک از ارزش کلی بالاتری برخوردار می‌باشد؟

این راهنما برای پاسخ به این سؤالات تهیه گردیده است تا بعد از مطالعه آن خودتان به این نتیجه برسید که خرید لپ تاپ گیمینگ یا کنسول بازی؟ کدام بهتر است؟ این مقاله از سلسله مقالاتی است که در خرید لپ تاپ گیمینگ به شما کمک می‌کند. با ما همراه باشید.

مقایسه ویدیویی لپ تاپ گیمینگ با کنسول PS5

 

در ویدیوی بالا که از کانال یوتیوب Andres Vidoza برداشته و توسط دیجی 63 به صورت اختصاصی ترجمه شده است شما می‌توانید مقایسه لپ تاپ های گیمینگ با آخرین کنسول سونی یعنی Play Station 5 را از ابعاد مختلف همانند قیمت، مزایای هر کدام و بازی های اختصاصی ببینید. کنسول PS5 و ایکس باکس سری S به عنوان دو مورد از آخرین کنسول های عرضه شده در بازار که میزان بالایی از سهم بازار را در اختیار دارند از طرفداران بسیار بیشتری برخوردارند. در این ویدیو لپ تاپ های گیمینگ را با این کنسول ها مقایسه کرده ایم.

معرفی اجمالی لپ تاپ گیمینگ و کنسول بازی

کنسول‌های بازی دستگاه‌هایی هستند که توسط شرکت‌های فعال در عرصه فناوری، به‌طور خاص برای اجرای بازی‌های ویدئویی با مشخصات گرافیکی بالا طراحی شده‌اند. این دستگاه‌ها یا مثلا ایکس باکس و پلی‌استیشن ثابت می‌باشند یا مثل نینتندو سوییچ تا حد امکان قابل حمل هستند. البته موضوع بحث ما تنها به مقایسه لپ تاپ گیمینگ با کنسول‌های بازی ثابت (ایکس باکس سری S و PS5) اختصاص دارد.

از مهم‌ترین ویژگی‌های کنسول‌های بازی این است که به تلویزیون وصل می‌شوند و شما با کمک دستگاهی به نام دسته بازی، به بازی کردن می‌پردازید. همچنین می‌توانید ویدیو پخش کنید، بازی‌های خود را ضبط نمایید و به تماشای پلتفرم‌هایی مانند Netflix و YouTube بپردازید. معروف‌ترین برندهای کنسول بازی ایکس باکس مایکروسافت، پلی‌استیشن سونی و نینتندو سوییچ هستند (نینتندو در هر نسل از نام‌های مختلفی استفاده می‌کند).

یک بازیکن پلی استیشن 5 در حال بازی اختصاصی اسپایدرمن

یک بازیکن پلی استیشن 5 در حال بازی اختصاصی اسپایدرمن

از سوی دیگر، لپ تاپ گیمینگ یک کامپیوتر روزمره به شمار می‌رود که قابلیت‌های عملکردی و سخت‌افزار آن برای اجرای بازی‌ها تقویت شده است. تفاوت اصلی بین لپ تاپ گیمینگ و لپ تاپ معمولی در این می‌باشد که لپ تاپ مخصوص بازی از واحد پردازش گرافیکی(کارت گرافیک) بهتر، پردازنده قوی‌تر و مقدار حافظه رم بالاتری برخوردار است. (در مقاله معرفی ساده سخت افزار لپ تاپ گیمینگ این بحث را بیشتر توضیح دادیم.) البته تفاوت‌های لپ تاپ گیمینگ و لپ تاپ معمولی به همین موارد ختم نمی‌گردد. زیرا جنبه‌های مختلف و اجزای یک لپ تاپ گیمینگ برای انجام هر چه بهتر بازی‌های ویدیویی، به صورت اختصاصی طراحی و بهینه می‌شوند.

اما سؤال اساسی ما این بود که لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ برای اینکه بتوانیم جواب روشن‌تری به این پرسش بدهیم، ابتدا باید مزایا و معایب این دو محصول را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهیم و سپس به مقایسه این دو محصول بپردازیم.

همچنین در اینجا باید اشاره کنید که تعدادی از کاربران ما مدت زیادی با سوال «لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کامپیوتر گیمینگ» درگیر بوده اند. ما برای این سوال نیز یک مقاله تهیه کرده ایم که می‌توانید بر روی عنوان دقیقا همین سوال کلیک کنید و آن را بخوانید و ویدیو اش را ببینید.

مزایای لپ تاپ گیمینگ

اولین و بزرگ‌ترین مزیت لپ تاپ گیمینگ، قابل حمل بودن آن است، به‌‎علاوه، سبک‌وزن می‌باشد و حمل‌ونقل آن نیز آسان است. همین موضوع، باعث‌شده این لپ تاپ از محبوبیت بسیار بالایی بین گیمرها برخوردار باشد. زیرا می‌توان در هر مکان و هر زمانی از آن استفاده کرد. لپ تاپ مخصوص بازی را می‌توان به عنوان ترکیبی از صفحه‌نمایش و کنسول در نظر گرفت.

لپ تاپ‌های گیمینگ به طور متوسط از لحاظ گرافیکی بهتر و ​​قدرتمندتر از کنسول‌ها هستند. این بدان معنا است که لپ تاپ های مخصوص بازی دارای گرافیک و نرخ فریم بر ثانیه (FPS) بهتری هستند. با این‌ حال، گرافیک ارائه‌شده در کنسول‌های بازی نیز عالی است. اما نمی‌توان آن را با جزئیات ارائه‌شده توسط یک لپ تاپ مخصوص بازی مقایسه کرد.

مقایسه گرافیکی

در بالا گفتیم که معمولا لپ تاپ های گیمینگ از گرافیک قدرتمند تری نسبت به کنسول ها برخوردارند. خوب این موضوع همیشه مورد نقد بوده است. لپ تاپ های گیمینگ معمولا صفحه نمایش هایی بالای 144 هرتز را دارا هستند و پلیر های لپ تاپ های گیمینگ معمولا معتقدند که از آنجایی که لپ تاپ آنها فرضا بازی را در کیفیت 1080P با نرخ رفرش 240 هرتز و نرخ فریم بالای 100 فریم ارائه می‌دهد؛ آنها در یک حالت ایده آل بازی هستند.

در آن سوی ترازو نیز، اکثر پلیر های PS5 که یکی از جدید ترین کنسول های ارائه شده به بازار است معتقدند که دستگاه آنها می‌تواند بازی ها را در کیفیت 4K و با نرخ فریم 120 فریم اجرا کند! آنها معمولا به نرخ رفرش توجه زیادی نمی‌کنند زیرا معمولا تلوزیون هایی با نرخ رفرش 120 هرتز یا بیشتر قیمت بسیار بالایی دارند. با این وجود کارت گرافیک های سری RTX 3000 در لپ تاپ های گیمینگ را می‌توانید با PS5 مقایسه کنید.

مقایسه لپ تاپ گیمینگ با ایکس باکس و PS5

مقایسه لپ تاپ گیمینگ با ایکس باکس و PS5

لپ تاپ های گیمینگ در مصارف دیگر

لپ تاپ‌های گیمینگ برای مقاصدی غیر از انجام بازی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و درواقع همه‌کاره هستند. یعنی تمام عملکردهای مختلف یک کامپیوتر عادی را نیز انجام می‌دهند. در حالی ‌که از یک کنسول بازی فقط می‌توان برای اجرای بازی یا تماشای فیلم استفاده کرد. پس در این مورد لپ تاپ گیمینگ مفیدتر از کنسول بازی محسوب می‌شود.

تمامی گیمرها با قابلیتی به‌نام مود برای بازی‌ها آشنا هستند. این قابلیت نزد آنها بسیار محبوب است. زیرا می‌تواند مراحل، اشیاء، شخصیت‌ها و آیتم‌هایی منحصربه‌فرد به بازی اضافه کند. این سفارشی‌سازی می‌تواند به شما کمک کند تا اشتیاق خود را برای یک بازی خاص، دوباره احیا کنید. نگاهی به بازی Skyrim کاملاً مودشده بیندازید. آن‌قدر با Skyrim اصلی متفاوت است که تشخیص یکی‌بودن آن‌ها بسیار سخت می‌باشد. اما باید بدانید که مودها یک ویژگی منحصربه‌فرد برای لپ تاپ‌ها و رایانه‌های شخصی به‌شمار می‌روند.

البته اشتباه نکنید، مودها را می‌توان به بازی‌های کنسول نیز اضافه کرد. اما خطراتی وجود دارد که کنسول شما بریک یا جیلبریک شود و تمامی مودها نیز قابلیت اجرا بر روی کنسول‌های بازی را ندارند.

معایب لپ تاپ گیمینگ

در جستجوی پاسخ این سوال که لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ به مزایای لپ تاپ گیمینگ پرداختیم. حالا نوبت بررسی معایب این دستگاه است. در اولین مورد می‌توان گفت لپ تاپ‌های بازی می‌توانند بسیار گران‌تر از کنسول‌ها باشند. سایر موارد در ادامه این بخش شرح داده شده‌اند. اگر هنوز هم دو به شک هستید نسبت به لپ تاپ های گیمینگ و این سوال برایتان پیش آمده است که لپ تاپ گیمینگ بخریم یا نه؟ ما دقیقا یک مقاله با همین عنوان داریم که خواندن آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

گیج‌کننده بودن مشخصات سخت‌افزاری

از معایب دیگر لپ تاپ گیمینگ نسبت به یک کنسول بازی می‌توان به گیج‌کننده بودن مشخصات سخت‌افزاری و تنوع بسیار زیاد آن‌ها اشاره کرد. دانستن تمامی این خصوصیات سخت‌افزاری و تفاوت مدل‌ها و برندها نسبت به کنسول بازی نیاز به دانش بیشتری دارد. مثلاً کارت‌های گرافیک و پردازنده‌های مختلف از سطوح عملکردی متفاوتی برخوردار هستند. به‌طورکلی لپ تاپ های گیمینگ از نظر عملکرد اجرای بازی‌ها متفاوت می‌باشند و هرچه لپ تاپ قدرتمندتر باشد، این عملکرد بهتر خواهد بود.

از دیگر مشکلات لپ تاپ های گیمینگ می‌توان به در معرض خطر بودن بیشتر (به دلیل قابلیت جابه‌جایی)، ظرفیت باتری محدود و داغ شدن بیش‌ازحد در برخی مواقع اشاره کرد. در مورد مشکلات لپ تاپ های گیمینگ همانند داغ کردن و گرم شدن لپ تاپ گیمینگ و همینطور صدای فن لپ تاپ گیمینگ نیز یک مقاله داریم که خواندن آن را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مزایای کنسول‌های بازی

کنسول‌های بازی بسیار ارزان‌تر از لپ تاپ های گیمینگ هستند. یک پلی‌استیشن 4 پرو را می‌توان با مبلغی در حدود 15 میلیون تومان خریداری کرد. قیمت یک لپ تاپ گیمینگ خوب سه برابر یک کنسول است پس پیدا کردن یک لپ‌تاپ گیمینگ مناسب در همان رنج قیمت کنسول‌ها مخصوصا کنسول PS4 Pro، کاری ناممکن می‌باشد. به همین دلیل کنسول‌های بازی بسیار محبوب هستند، چون برای بازی کردن، نیازی به سرمایه‌گذاری هنگفت ندارید.

همچنین PS5 به همراه یک دسته اضافه برای اینکه بخواهید 2 نفره بازی کنید مبلغی حدود 20 تا 22 میلیون تومان دارد؛ که باز این مبلغ هم نسبت به لپ تاپ های گیمینیگی که بخواهند به شما کیفیت بازی PS5 را ارائه بدهد پایین تر است. البته که اگر بخواهیم عادلانه قضاوت کنید، شما پس از خرید PS5 نیاز به خرید یک تلوزیون نیز دارید، چیزی که در لپ تاپ های گیمینگ مورد نیاز نیست.

دسته بازی کنسول PS5

دسته بازی کنسول PS5

عملکرد چند نفره بهتری

کنسول‌ها در مقایسه با لپ تاپ های بازی از عملکرد چند نفره بهتری برخوردار هستند. در حالت لوکال مولتی پلیر هم همین‌طور است. اگر بخواهید با یک دوست بازی کنید، لپ تاپ های گیمینگ به سخت‌افزار اضافی نیاز دارند و این موضوع به معنای هزینه‌های بالاتر است. درواقع لپ تاپ های گیمینگ را بیشتر می‌توان دستگاه‌هایی تک نفره دانست. زیرا صفحه کوچک آن‌ها برای بازی یک نفر مناسب‌تر است. اما کنسول بازی را می‌توان به تلویزیون‌های صفحه بزرگ متصل کرد و به صورت چند نفره به بازی پرداخت.

بازی‌های انحصاری

کنسول‌ها دارای برخی از بازی‌های انحصاری هستند که بر روی رایانه‌های شخصی اعم از لپ تاپ‌های گیمینگ در دسترس نخواهند بود. بازی‌هایی مانند بازی های زیر:

  • Forza Horizon
  • Cross Fire
  • Forza Motorsport
  • Halo
  • Redfall
  • S.T.A.L.K.E.R
  • State of Decay
  • The Gunk

به صورت اختصاصی برای کنسول‌های ایکس باکس و بازی‌هایی مانند بازی های زیر:

  • The Last of Us
  • God of War
  • Marvel’s Spider-Man
  • Uncharted
  • Horizon Zero Dawn
  • Infamous
  • Bloodborne
  • Ratchet and Clank

به صورت اختصاصی برای کنسول‌های پلی‌استیشن عرضه می‌شوند. شایان‌ذکر است که این بازی‌ها معرفی شده رتبه بالایی دارند و اغلب جایزه می‌گیرند. (بازی های AAA) البته که تعدادی از این بازی ها همانند بازی God Of War و Horizon Zero Dawn از پلی استیشن و Forza Horizon 5 برای پلتفرم ویندوز نیز ارائه شده اند که به شما این امکان را می‌دهد که با لپ تاپ گیمینگ خود آنها را بازی کنید.

تعدادی از بازی های انحصاری PS و Xbox

تعدادی از بازی های انحصاری PS و Xbox

در تصویر بالا شما تعدادی از بازی های انحصاری پلی استیشن سونی و ایکس باکس مایکروسافت را می‌بینید. بازی هایی مانند The Last Of Us 2 و Spider-Man و Control از معروف ترین بازی های دنیای گیمر ها هستند!

راه‌اندازی ساده

راه‌اندازی ساده بازی در کنسول‌ها بسیار دل‌چسب است و تنها چند دقیقه طول خواهد کشید و تنظیمات پیچیده‌ای در این زمینه وجود ندارد. کافی است سیم‌ها را وصل کنید و بازی را بر روی کنسول قرار دهید تا اجرا شود. اما لپ ‌تاپ‌های گیمینگ را نمی‌توان به‌عنوان دستگاه‌های plug-and-play در نظر گرفت. ابتدا باید بازی‌ها را نصب کنید. سپس مشخصات مورد نیاز هر بازی را در نظر بگیرید و تنظیمات لپ تاپ را متناسب با آن تغییر دهید. در کل فرایند اجرای بازی بر روی لپ تاپ، سخت‌تر است و به زمان بیشتری نیاز دارد.

دوره زمانی مفید بیشتر

کنسول‌ها دارای دوره زمانی مفید بیشتری هستند. یعنی 1 تا 3 بار در هر دهه به‌روز می‌شوند و از این منظر کارآمدتر از لپ تاپ های گیمینگ به شمار می‌آیند. (فرضا فاصله بین معرفی PS4 و PS5 تقریبا 6 سال است!) این بدان معنا است که مهم نیست کدام بازی برای یک کنسول منتشر می‌شود، شما همچنان می‌توانید آن را بازی کنید.

اما لپ تاپ‌های گیمینگ طوری طراحی نشده‌اند که به این شکل کار کنند. بازی‌های جدیدتر دارای تنظیمات بالاتری هستند و به قدرت بیشتری برای اجرای روان نیاز دارند. برای اطمینان از روان بودن گیم پلی، باید به کاهش تنظیمات گرافیکی لپ تاپ پرداخت. یک لپ‌تاپ گیمینگ، بسته به سخت‌افزاری که دارد، قادر است تا سه سال عملکرد مناسبی برای اجرای بازی‌های روز ارائه کند.

معایب کنسول‌ های بازی

برای یافتن پاسخ این سوال که لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ باید معایب کنسول‌های بازی را هم بشناسیم. گرافیک کنسول‌های بازی، بدتر از کامپیوتر است. بله کنسول‌ها از گرافیک ضعیف‌تر نسبت به لپ تاپ گیمینگ برخوردار هستند. یک لپ تاپ مخصوص بازی مناسب می‌تواند جزئیات بسیار بیشتری را نسبت به گرافیک کنسول نمایش دهد. لپ تاپ‌های بازی، قدرتمندتر از کنسول‌ها هستند. آن‌ها همچنین می‌توانند FPS بالاتری ارائه کنند. از آنجایی ‌که کنسول‌ها قادر به اجرای بازی با نرخ فریم بالاتر ثابت نیستند، FPS آن‌ها نیز محدود است. اما گرافیک کنسول آن‌قدر خوب هست که بتوان از آن لذت برد.

هزینه دانلود و خرید لوح بازی‌ها در کنسول بازی گران‌تر است و به‌مرور زمان نیز افزایش می‌یابد. قیمت بازی‌های جدید و اورجینال کنسول‌های بازی چیزی در حدود 1.5 میلیون تومان است که بسیار گران محسوب می‌شود. بازی‌های مورد انتظار و محبوب نیز می‌توانند تا 2.5 میلیون تومان قیمت داشته باشند.

کنسول‌های بازی می‌توانند حجیم و با قابلیت جابه‌جایی محدود باشند و برای اجرای آن‌ها به یک صفحه‌نمایش خارجی (تلویزیون) نیاز خواهید داشت. پس تقریباً غیرممکن است که بتوانید در هر مکان و در هر زمان به بازی کردن بپردازید. منبع تغذیه ثابت نیز برای روشن کردن کنسول، لازم و ضروری است. کنسول بازی باید به یک تلویزیون بزرگ متصل باشد تا تجربه بازی شما به حداکثر برسد.

کنسول های گیمینگ در یک تصویر

کنسول های گیمینگ در یک تصویر

جدول مقایسه قابلیت‌های لپ تاپ گیمینگ و کنسول بازی

تا اینجای مطلب به‌طورکلی با مزایا و معایب لپ تاپ گیمینگ و کنسول بازی آشنا شدیم. شاید پاسخ سؤال لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ نیز برای برخی از شما مشخص شده باشد. اما قصد داریم در قالب یک جدول به مقایسه این دو محصول بپردازیم تا کار مقایسه آن‌ها برای شما عزیزان آسان‌تر شود.

ویژگی

لپ تاپ گیمینگ

کنسول گیمینگ

گرافیک

جزئیات بیشتر

اجرای روان‌تر

قابلیت حمل

آسان

سخت

کارایی

مخصوص بازی و نیازهای دیگر

فقط مخصوص بازی

طول عمر نسل

تا 5 سال

بیشتر از 5 سال

قیمت بازی

کمتر

بیشتر

امکان بازی مولتی پلیر

بدون نیاز به اکانت

اکثراً اکانت پولی

زمان عرضه بازی

با تأخیر

سریع

بازی‌های انحصاری

کم

زیاد

منبع تغذیه

برق و باتری

برق

قیمت

به طور میانگین گران‌تر از کنسول

به طور میانگین ارزان‌تر از لپ تاپ

لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول؟ کدام بهتر است؟

بهترین گزینه برای بسیاری از گیمرها، خرید یک لپ تاپ مخصوص بازی یا حداقل ساخت 0 تا 100 یک PC است. این کامپیوترها از اکثر کنسول‌ها قدرتمند تر هستند، اما بزرگ‌ترین نقطه‌ ضعف آن‌ها در قیمت بالایی است که دارند. بنابراین یا باید پس‌انداز نمایید یا یک لپ تاپ مقرون‌به‌صرفه پیدا کنید که درعین‌حال از سخت‌افزار مناسبی نیز برخوردار باشد. (مقاله راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ ارزان قیمت به شما پیشنهاد می‌شود.) خرید لپ تاپ گیمینگ خوب با قطعات اصل باید از فروشگاه‌های قابل اعتماد صورت بگیرد. پس قبل از خرید کمی دراین‌باره به تحقیق بپردازید.

برخی از گیمرها نیز ترجیح می‌دهند به جای کنسول بازی، یک لپ تاپ گیمینگ بخرند. زیرا گمان می‌کنند لپ تاپ از قابلیت تبدیل یا حداقل نزدیک شدن به کنسول بازی برخوردار است. این موضوع تا حدی درست می‌باشد. با این ‌حال، به خاطر داشته باشید که شما می‌توانید لپ تاپ گیمینگ خود را به تلویزیون وصل کنید اما نمی‌توانید لپ تاپ گیمینگ را به یک کنسول بازی تبدیل کنید. زیرا این دو دستگاه از قابلیت‌های متفاوتی برخوردار هستند.

سبک زندگی و علایق شما هم حتی موثر است!

نظر ما این است که پلتفرم‌های مختلف اجرای بازی با اهداف متفاوتی ساخته شده‌اند. کنسول برای بازی‌های چندنفره و با کیفیت بسیار عالی مناسب است. اما اگر به دنبال بازی‌های جدی و با نیازهای سخت‌افزاری بالا (مخصوصاً اول‌شخص) هستید، لپ تاپ گیمینگ انتخاب بهتری خواهد بود. توصیه می‌کنیم برای لذت بردن از بازی‌ ها با کیفیت 4K، سرگرمی، بازی با دوستان و خودنمایی! یک کنسول بازی تهیه کنید. اما اگر به دنبال بازی‌های هاردکور و جدی هستید که بتوانید هرکجا که خواستید بازی کنید، لپ تاپ گیمینگ بهترین گزینه است.

همچنین باید به این نکته نیز اشاره کنیم که لپ تاپ های گیمینگ مصارف بسیار بیشتری از بازی کردن نیز دارند، اجرای برنامه های مهندسی و پردازشی و حسن داشتن سخت افزار انعطاف پذیر نکته دیگری است که باید به آن توجه کنید.

تصویری از کنسول بازی PS5

تصویری از کنسول بازی PS5 – متعلق به سونی

سوالات متداول

در این بخش به تعدادی از سوالات متداول شما در مورد اینکه لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول پاسخ خواهیم داد:

من فقط دستگاهی برای گیمینگ و بازی می‌خواهم، کنسول گیمینگ یا لپ تاپ گیمینگ؟

اگر شما دانشجو یا دانش آموز نیستید، هیچ کار ثابت دیگری نیز قصد ندارید انجام بدهید و یا برای کار های دیگر خودتان یک کامپیوتر شخصی (PC) دارید، پیشنهاد ما کنسول های بازی همانند XBOX یا PS5 است؛ اما اگر قصد دارید کار های جانبی دیگری نیز به جز بازی کردن انجام بدهید صد درصد لپ تاپ گیمینگ بیشتر مناسب شماست. ضمن اینکه لپ تاپ های گیمینگ قابل حمل هستند.

لپ تاپ گیمینگ بخرم یا PS5؟

اگر شما نیز از دوست داران و علاقه مندان به کنسول آخر سونی یعنی پلی استیشن 5 هستید اما بین خرید PS5 و لپ تاپ گیمینگ شک دارید، باید مواردی همانند بازی های اختصاصی و همچنین نیاز خود را بسنجید. همچنین لازم به ذکر است که معمولا لپ تاپ های گیمینگ از کنسول ها گرانتر هستند.

لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول ایکس باکس سری S؟

یکی از مزیت های لپ تاپ های گیمینگ در مقایسه با ایکس باکس های گیمینگ بازی های اختصاصی است، معمولا از آنجایی که سازنده و شرکت مادر لپ تاپ های گیمینگ ویندوزی و کنسول بازی ایکس باکس شرکت مایکروسافت است؛ بازی های اختصاصی همانند Forza Horizon بعد از انتشار برای ایکس باکس در فاصله کمی برای لپ تاپ و PC های ویندوزی نیز در دسترس قرار می‌گیرند.

با خرید کنسول های بازی نسبت به لپ تاپ دیگر چه هزینه هایی داریم؟

شاید فکر کنید که حالا یک PS5 با قیمت 20 میلیون تومان خریده اید و می‌توانید بازی های اختصاصی همانند The Last Of Us را با کیفیت 4K و نرخ فریم بسیار خوب بازی کنید. خوب این درست است اما شما باید برای هر بازی به صورت جداگانه هزینه های هنگفتی را بکنید. ضمن اینکه برای نمایش خروجی کنسول گیمینگ خودتان باید اقدام به خرید یک تلوزیون نیز بکنید، چیزی که در لپ تاپ های گیمینگ بی نیاز هستید.

جمع‌بندی

در این مقاله تلاش کردیم شما را در یافتن پاسخ این سؤال که لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول بازی؟ راهنمایی کنیم. باید دانست که هرکدام از این پلتفرم‌ها دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند و به‌هیچ‌عنوان نمی‌توان یکی را برتر از دیگری دانست. پیشنهاد ما این است که اگر در دنیای بازی‌های رایانه‌ای تازه‌ وارد محسوب می‌شوید، بودجه‌ای کمتر از 30 میلیون تومان دارید یا زمان کمتری را به بازی کردن اختصاص می‌دهید، یک کنسول بازی بخرید. اما اگر قصد انجام بازی‌های جدی‌تر را دارید، بهترین عملکرد و گرافیک را از دستگاهتان می‌خواهید یا خواهان انجام بازی در سفر هستید، یک لپ‌تاپ مخصوص بازی تهیه کنید.

منابع

در آخر از شما می‌خواهیم هر تجربه ای از بازی با لپ تاپ های گیمینگ، کنسول ها و هر پلتفرم دیگری نیز دارید، با ما به اشتراک بگذارید. مشتاقانه منتظر نظرات شما در بخش کامنت ها هستیم! حتما به وبلاگ دیجی 63 نیز سر بزنید، احتمالا مقالات و نوشته های مشابه بسیار خوبی را خواهید یافت.

4.7/5 - (3 امتیاز)

مشاوره رایگان به شرط خرید!

مشاوره رایگان تلفنی فقط قبل از خرید از دیجی 63.

ما افتخار آن را داریم که در بلاگ دیجی 63 طی سال های 1400 تا 1402 یکی از کامل ترین بلاگ های حوزه لپ تاپ را با موضوعاتی همانند بررسی لپ تاپ، راهنمای خرید، بهترین ها و…  پوشش دادیم. اما متاسفانه ممکن است بسیاری از مقالات دیر به دیر آپدیت شوند.

ما به شدت علاقه مند هستیم تا بتوانیم به بهترین شکل به شما راهنمایی ممکن را قبل از خرید ارائه بدهیم، بنابراین می‌توانید با ما در  شبکه های اجتماعی یا تماس مستقیم در ارتباط باشید. سعی داریم پاسخگوی زیر 48 ساعت سوالات شما در بخش کامنت ها نیز باشیم.

3 نظر در “لپ تاپ گیمینگ بخریم یا کنسول بازی؟ لپ تاپ Vs کنسول بازی!

  1. احمد گفت:

    به نظرم جفتشون خوبن ولی الان که داره اختصاصی های کنسول PS5 یکی یکی پورت میشه برای pc به نظرم خرید لپ تاپ گیمینگ یا حداقل بستن PC قدرتمند برای گیمینگ بهتره

  2. بازتاب: بهترین لپ تاپ های گیمینگ 30 تا 40 میلیون تومان - دیجی 63
  3. بازتاب: بهترین بازی ها برای لپ تاپ | معرفی 10 بازی معروف - دیجی 63

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای استفاده از سرویس Turnstile CloudFlare توافق حریم خصوصی و شرایط استفاده ضروری است.

من با این قوانین موافقم.